Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAHAHA hahaha ahhahaha ahhaha Football-Supers , i dobrze ci tak cioto , cziterów trzeba zwalczać , Ten wirus to byl na niskim poziomie;)

Jeśli cziterów zwalczymy będzie spoko gra! , a nie jakieś pierdolony dzieciak będzie grał na czitach pozdro.:)

Zobacz scrrenny twojego ryja:

to ty?

x

Opublikowano

Z całego serca przepraszam was za zaistniałą sytuację. Akurat nie było mnie przy PC i nie miałem jak sprawdzić czystości tego cheata..

Zapewniam was że, aktualnie pracuję nad udoskonaleniem systemu wrzucania hacków, tak by uniemożliwić takie sytuacje.

Proszę o chwilę cierpliwości i wzmożoną ostrożność przed pobraniem czegokolwiek dopóki nie zostanie wdrożone to co planuję.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Więc, tak. Naprawiłem ten błąd u siebie, teraz czas na Ciebie ;).

Włączając kompa naciśnij F8 (przed pokazaniem się logo MC) i wybierz opcję tryb awaryjny.

Gdy Ci się wyświetlą konta komputera, które możesz wybrać, to wejdź na administratora. Następnie spyta się Ciebie czy chcesz wybrać ostatnią dobrą aktualizację (z którego dnia) wybierz, np. ja wybrałem 7 czerwiec, możesz tak samo wybrać. I daj tam kontynuuj. Następnie zresetuje się komputer i już. ;) Możesz wejść na swoje konto bez żadnych problemów ;)

Jeśli coś się nie sprawdziło to napisz.

1313652013-U173186.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...